Hvem er vi?

Forår, med spirende løgvækster. Hyacinter, Krokus, Mini påskeliljer, Perlehyacinter. Spæde forårsgrene. Stedmoder, Tulipaner, Ranunkler mm. alt imens vi venter på sommeren…

Sommer med udplantning til have og altan. Pelargonier, Margurit, Roser og de gode krydderurter. Spicy Oregano, Jordbær og Grape Mynte, Stevia, Appelsin og Solbær Salvie, Karryplanter, Citronmelisse, rød Skovsyre eller Ananasmynten, duften af en Københavnerstang… Prøv mine krydderurter, det giver krydderi på tilværelsen.

Efteråret byder på Geoginer i lange baner. Til vasen eller i haven. Dagene bliver kortere, imens mindes vi sommerens lange aftener.

Vinter byder på hygge indendøre. Vi kryber tættere sammen og gør os klar til julen. Julen er hjerternes fest og vi pynter op med adventskranse og dekorationer. Gaveartikler, nisser og lys placeres overalt, imens en enkel småkage glider ned med den gode kaffe.

Blomster Hexeriet lægger vægt på kreativitet, faglig dygtighed og ekspertise. Vi har en fysisk butik med et stort udvalg i afskårne blomster, gaveartikler og planter. Vores medarbejdere har mange års erfaring i binderi og plantestyling. Kvalitet på planter og afskårne er hos os en selvfølge. Kunden og opgaven er altid i centrum hos os og vi gør vores ypperste for at imødekomme jeres ønsker og råde og vejlede jer ud fra vores viden.

Vi ligger lokalt i Brøndby på Kirkebjerg Torv, med gode parkeringsforhold.